Vemb
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 8. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 8. juni 2023

DR1

06:30  

Et glimt af Danmark (5:6)
Et glimt af Danmark (5:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. Sisse Fisker er taget til byen, hvor der bliver solgt tre gange så mange gummistøvler i forhold til landsgennemsnittet, og så er det stedet, hvor japanere valfarter til for at blive klogere på bæredygtighed. Se med, om livsstilseksperterne - Julia Lahme og Mikkel Heideby - kan gætte, hvilken by de befinder sig i.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn: Ændrer ødelagt dæmning krigens gang?
Krigens døgn: Ændrer ødelagt dæmning krigens gang? Den store Nova Kakhovka-dæming er blevet ødelagt, og vandstanden i Dnipro-floden er steget voldsomt. Hvilke forsvarsmæssige konsekvenser får det for krigens gang - og kommer det til at få betydning for de fremadrettede militære operationer i området? Vært: Kim Bildsøe Lassen.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet Påstanden her trækker lige nu overskrifter verden over. Men kan der være noget om snakken? Ny landstræner for det danske kvindelandshold er netop offentliggjort. Hvem er han? Sagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn begynder i dag i Retten i Aalborg. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Mette Bluhme Rieck DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Kunsten at være Josephine Skriver: Og så var jeg voksen
Kunsten at være Josephine Skriver: Og så var jeg voksen Josephines succes har haft omkostninger for hendes familieliv. Hun var ikke mere end et stort barn, da hun som 17-årig begyndte at rejse i udlandet og har været på farten udenfor Danmark lige siden. Savnet efter tid sammen fylder i hele familien, ikke mindst hos mor og datter, der har et helt særligt bånd. En brudekjolefitting i Milano og modeugen i København giver familien mulighed for at være sammen, men det er på Josephines arbejdes præmisser.

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Grønlands geopolitiske rolle er vigtigere end nogensinde. Men alligevel bliver Danmark ved med at træde Grønland over de diplomatiske tæer. Issa Jeppesen er vært.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

06:00  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:15  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:35  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29)

06:40  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (25)
Hey Duggee (25)

07:40  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (43)
Vidundervovsen Vaffel (43)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (5)
Det store Ramasjang Mysterie (5) Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Den grønne optur - i USA: Fra skraldebjerg til grøn mad
Den grønne optur - i USA: Fra skraldebjerg til grøn mad Anna og Thøger kommer på arbejde, når de skal hjælpe med at sortere de 12.000 tons skrald, som bliver produceret i New York hver eneste dag. I New York sorterer man nemlig ikke skraldet derhjemme og det betyder at det meste ender på kæmpe lossepladser, hvor det enten bliver brændt af - eller ligger og rådner. De ender i Florida, hvor Anna og Thøger ser, hvordan man i fremtiden måske kan dyrke afgrøder, der kan holde længere og modstå de stigende temperaturer.

09:40  

Husdrømme IX (9:10)
Husdrømme IX (9:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da danske Jette Hillevig hører, at den fantastiske Villa Solbacken fra 1880'erne skulle rives ned, gav hun et bud og fik det! Men den gamle sommervilla uden for Sundsvall kunne alligevel ikke blive der - ikke noget problem, tænkte Jette, for det sted, hun vil bo, ligger alligevel i Blekinge. Det gamle hus tager på en sensationel rejse 160 km sydpå. For Jette er der en drøm for livet - så længe hun får det hele gjort!

09:45  

Husdrømme IX (10:10)
Husdrømme IX (10:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter mange år i Stockholm er det tid for Aleks at vende hjem til Malmø for at skabe et permanent hjem for sig selv og sine to døtre. Og endelig kan Aleks gøre, hvad han vil! Lejligheden på Gamla Väster skal fuldstændigt forvandles til en pulserende eksplosion af farver med de sociale rum i centrum - langt fra de hvide boliger, han tidligere har boet i. Men at gå sin egen vej viser sig at være lidt sværere, end Aleks havde troet.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (4:4)
Da Danmark blev flettet sammen (4:4) Tyskerne efterlod 20 solide betonflyvepladser i Danmark efter 2. verdenskrig. Samtidig solgte amerikanerne DC-3 flyet for en slik, som de havde masseproduceret til militærtransport, og så var grundlaget lagt for dansk indenrigsflyvning. En indenrigsrute ville alle have, så på et tidspunkt sendte 11 byer vest for Storebælt fly til København - uanset om der var passagerer eller ej. Vi ser på tyske spor og besøger en af taberne af indenrigskrigen.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (3:4)
Da Danmark blev flettet sammen (3:4) Siden 2. Verdenskrig har vi revet 3.200 km jernbaneskinner op i Danmark - det svarer til en bane herfra og til Marokko. Men inden da var jernbanen datidens fibernet. Alle sogne ville have en togstation - uanset om der var passagerer til en rentabel drift. Men de mange baner efterlod sig smukke spor. Det mest synlige er de 200 stationsbyer, der opstod på blot 40 år i Danmark. De er ret ens opbygget - og ret sjove at gå på opdagelse i.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (25:25)
Antikkrejlerne XXI (25:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (23:25)
Antikkrejlerne XXI (23:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:15  

Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7)
Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7) Tristan på 7 år har hørt noget mystisk; der er noget der går og øffer og grynter om aftenen i hans bedsteforældres have. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Slagelse for at finde ud af, om det mon virkelig kan være en gris.

09:30  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (16)
Bonderøven 2016 (16) Så er der høsttid på Kastaniegården, hvor arbejdet på markerne foregår med le og segl. I køkkenhaven er det tid til at se, om det virker at lade bønner bruge solsikker som klatrestativ. Og så har Frank besøg af en murer, der skal lære ham den svære kunst at kaste kalkmørtel på de tagrør, som bruges til beklædning på 1. etagens skillevægge.

12:15  

Bonderøven 2016 (15)
Bonderøven 2016 (15) På Kastaniegården er Frank udfordret af indvendig pudsning både med kalkmørtel og ler. Turen går til Randers, hvor han besøger den sidste håndværker, der laver måtter af tagrør til at beklæde skillevægge med. Og på gårdspladsen hjælper en murer med at lave to nye skorstenspiber, som senere skal løftes op på plads på det nye stuehus.

12:45  

Nak & Æd - en languster i Mexico
Nak & Æd - en languster i Mexico Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Mexico. Her, på Yucatan halvøen, vil de prøve at få fingre i en languster til gryden. Men den store hummer holder til på bunden af det Caribiske Hav, og derfor må de to venner, lige som de lokale fiskere, hoppe i baljen og prøve med de bare næver.

12:45  

Nak & Æd - en sika i Irland
Nak & Æd - en sika i Irland Drengene er draget til Irland for at få ram på en sika. Det er ikke første gang, de prøver kræfter med "det sorte spøgelse," der hidtil har undsluppet Jørgens sigtekorn. De to venner håber derfor, at tredje gang bliver lykkens gang, når de igen forsøger at overliste den lille hjort. Men både dyret og naturen sætter Jørgen og Nikolaj på en kæmpe opgave. Irland er nemlig kendt for at have fuldstændig mange regnvejrsdage og det tyder på, at de irske vejrguder holder, hvad de lover.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 4:6 - Nå, men er I klar på, vi lige laver en mus
Fantino og Bonde på Dansktoppen 4:6 - Nå, men er I klar på, vi lige laver en mus Sangen "Vi Kan Godt Li' Bajer" er færdig, men Maria og Christian er slet ikke færdige. Der er lang vej før de står på scenen i danseteltet på Sindal Marked. Nu gælder det en musikvideo, som næsten blinde Lennart fra Fede Finn og Funny Boyz intuitivt instruerer. Ud af det blå, mens den islandske sanger Gully Hanna underviser dem i at synge ty-de-ligt, får Maria et nærved-nervøst sammenbrud. Med Christians hjælp får hun tørret øjnene, så dansktoplegenden Richard Ragnvald kan give dem en smagsprøve på at optræde live med nummeret foran et mindre publikum.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine
Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine Skriveworkshoppen hos Simon Von Konoy når sin ende, men Marias og Christians tekst halter stadig gevaldigt, så de søger hjælp hos dansktopbandet Mens Vi Venter. Efter den håndsrækning sidder sangen (næsten) i skabet, og sangteknikken får et tiltrængt løft hos musiker og tegnefilms-dubber Jan Tellefsen. De to kommende musikere føler sig stadig klædt af ved at synge foran andre. Men nu er de nødt til det, for sangen skal indspilles i sin endelige version i kandistrommeslager Frank Thøgersens legendariske dansktopstudie.

14:00  

Made in Denmark (8:8)
Made in Denmark (8:8) Det er blevet tid til den store finale. Alle syv kunsthåndværkere har nu været læremester og vist deres eget materiale frem. Denne uge mødes de så på Engelsholm Slot ved Vejle, hvor de skal kæmpe om, hvem der fremstiller det bedste produkt og kan kåres som vinder af "Made in Denmark". Det bliver nogle hektiske dage med følelserne uden på tøjet og for nogens vedkommende en kamp om at blive færdig til tiden og få sit produkt så perfekt som muligt.

14:00  

Made in Denmark (7:8)
Made in Denmark (7:8) I denne serie følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Det nærmere sig den store finale og glaspusteren Mikkel er den sidste kunsthåndværker til at vise sit håndværk frem. Han holder til midt i Silkeborg, og her kommer de øvrige deltagere virkelig på udebane. Det er ikke nemt at puste glas, og det varme, skrøbelige materiale volder store problemer for flere af kunsthåndværkerne.

14:45  

I hus til halsen III (6)
I hus til halsen III (6) Da Julie Porse og Anders Dahlkilde købte det lille hus i Tranbjerg udenfor Aarhus i 2011, var det en klassisk drøm, der gik i opfyldelse. Frisk luft, en have og gode muligheder for sønnen, Mads, virkede som det helt rigtige for det unge par. Men efter to lange sygdomsforløb og deraf en presset økonomi, var drømmen blevet et mareridt, og Julie og Anders ønskede hverken hus eller hinanden længere. Nu, halvandet år efter de satte huset til salg, bor Anders hos en ven - og Julie og sønnen sidder stadig i Tranbjerg og kan kigge ud på til-salg-skiltet i forhaven. Køberne skræmmes væk på stribe af en gennemtrængende kælderlugt, og Julies økonomi er presset helt i bund. Derfor håber familien nu i dén grad på, at designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, kan hjælpe dem med at få huset solgt, så de igen kan tillade sig at forme fremtidsdrømme - denne gang dog hver for sig.

14:45  

I hus til halsen III (5)
I hus til halsen III (5) Da Betina Flensburg Sørensen mistede sin mand, og døtrene Frederikke og Ida deres far, for godt tre år siden, besluttede de at blive boende i pigernes barndomshjem i St. Lyngby udenfor Skævinge i Nordsjælland. Der var alt for meget, der allerede var vendt op og ned, så den lille familie kunne ikke overskue en flytning oveni. Derfor lagde Betina sine lån om og fik afdragsfrihed, selv om hun godt vidste, at økonomien ikke kunne bære i længden. Nu er hun og pigerne klar til at komme videre, men efter at have haft huset på markedet i otte måneder, er der endnu ikke et salg i sigte. Derfor har Betina kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og nu håber hun på, at de kan hjælpe hende med at få huset solgt.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

12:30  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:45  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:20  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:00  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

14:45  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

14:56  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

DR1

15:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med tidsrejse og rod i skuffen
Kender Du Typen? 2021 - Med tidsrejse og rod i skuffen "Kender Du Typen?" er taget i sommerhus på Møn. Her skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har det bedst med halvfærdige projekter og hvis største drøm er at kunne rejse med en tidsmaskine. Vært: Anna Lin

15:55  

Columbo: Hjerne til at dræbe
Columbo: Hjerne til at dræbe Amerikansk krimi fra 1977. (Columbo: The Bye-Bye Sky-High I.Q. Murder Case) En højt begavet revisor, der har taget af kassen, bliver opdaget af sin partner. Han myrder sin kollega og mener selv, at han er så genial, at det ikke kan afsløres. Men Columbo er ham en værdig modstander.

17:10  

Downton Abbey III (3:10)
Downton Abbey III (3:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Forberedelserne til Ediths bryllup med sir Anthony Strallan er i fuld gang. Men vil det lykkes hende at overbevise sin familie om, at aldersforskellen ikke betyder noget? Robert og Cora har besluttet sig for at sælge Downton. Og Matthew er stadig ikke parat til at tage imod arven efter Lavinias far - selv om det kan redde Downton.

DR2

17:25  

Oprør på Akademiet (4:4)
Oprør på Akademiet (4:4) Annas ønske om en fælles kritikklasse bliver udfordret af kunstnerne. Hendes håb var at de gennem deres fælles passion for kunsten, kunne få åbnet op for en samtale der kunne rykke ved deres holdninger hver især. Men Dina og Nadia er trætte af den rolle de forestiller sig at de kommer til at have i mødet med de andre kunstnere. Og Ihsan og Magnus er også kritiske. Anna prøver at forstå hvad der er gået galt.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Mighty Pups - Supervovser: Superkillingerne slår til

16:55  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

17:05  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

17:25  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

17:40  

Vennerne og det grønne lys (1:20)
Vennerne og det grønne lys (1:20) Det er sommer, og vennerne Anders, Hugo, Buster, Emilie, Ida og Anna leger på vejen. Men pludselig stråler et mystisk grøn lys over Anders' hus.

17:52  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (12:12)
Antikduellen (12:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Rikke Fog fra Kildevang Antik i Næstved eller Ulrik Kemnitz fra Kemnitz.dk i Espergærde, der kan tjene mest på sine penge. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting i henholdsvis Aarhus, Roskilde og Aabenraa. Nerverne sidder uden på tøjet, når buddene fyger gennem luften på Haderslev Auktion. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder, og som en ekstra joker har antikduellanterne sat enkelte af deres ting til salg online, så hele verden har budt med på deres indkøb. Sendt første gang 19.12.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

I hjernen på stjernen - Heino Hansen (4:5)
I hjernen på stjernen - Heino Hansen (4:5) Hvem er private Heino, og hvem er komiker-Heino? Det - og mange andre spørgsmål - forsøger Jan og Josefine at få svar på i dette afsnit af I Hjernen På Stjernen. Jan og Josefine udfordrer komikeren i noget af det, han er allerbedst til, lader ham overnatte i en tidslomme af sin barndom og sender en kærlig hilsen til den person, der gør, at Heino er blevet Heino. Vi kommer i dette afsnit ind i maskinrummet hos den altid hurtigtænkende og altid hurtigtalende standupper, og vi ser sider af ham, som vi ikke anede fandtes.

DR2

18:00  

5 Skarpe: Om Dommedag
5 Skarpe: Om Dommedag Både Bibelen og Koranen beskriver de sidste tider, hvor gud sidst griber ind i verdens gang, og dommedag kommer. Men hvornår vil det ske? Vil det omfatte hele universet, eller er det afgrænset til en jordisk begivenhed? Og ikke mindst: Kommer mennesker for en dommer og dømmes efter deres handlinger, eller hvad er der i vente?

18:20  

Verdens smukkeste togrejser - Peak District, England
Verdens smukkeste togrejser - Peak District, England Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Crewe til York. I England går turen for fuld damp med lokomotivet Royal Scot over Chat Moss. I selve Peak District bestiger vi den berømte Stanage Edge. Videre til landsbyen Hathersage, som Charlotte Brontë besøgte i 1845 og brugte som forlæg til romanen 'Jane Eyre'. Og så kurs via den 5,7 km lange Totley-tunnel mod York og National Railway Museum, hvor Stephenson's Rocket er udstillet.

19:05  

Det fantastiske byliv I (4:6) Bangkok
Det fantastiske byliv I (4:6) Bangkok Canadisk dokumentarserie fra 2017. (The Life-Sized City) Bangkok er et kaos af skyskrabere, gademarkeder og skjulte gyder. Thailands hovedstad summer af liv døgnet rundt. Men byen bliver gang på gang lammet af politisk uro. Et militærdiktatur har kontrolleret byplanlægningen. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen drager til storbyjunglen for at møde lokale ildsjæle, der fast besluttet på at forbedre landets politiske og økonomiske centrum.

20:00  

Skandaleprinsen Andrew (2:2) Det katastrofale interview
Skandaleprinsen Andrew (2:2) Det katastrofale interview Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023. (We Need to Talk About Prince Andrew) Efter sin separation i 1992 genoptager prins Andrew livet som playboy. I 1999 introducerer Ghislaine Maxwell ham til den amerikanske rigmand Jeffrey Epstein - som introducerer ham til Virginia Giuffre. I 2021 anklager Giuffre ham for seksuelt overgreb, da hun var 17 år. Sammenlagt med anklager om lyssky aftaler, er Andrews ry for alvor ødelagt. Han prøver at forklare sig i et interview med BBC - men det giver bagslag.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia og Mads har udviklet et super svæveboard og får lyst til at bruge deres nye, lovende gadget til at redde et par højt hoppende galagoer fra Cirkusdirektøren. Men da Pup-E blærer sig på deres nye, seje svæveboard og bringer opgaven i fare, lærer teamet hurtigt at være mere forsigtige.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst glæder sig til slik eller ballade og græskarlygter. Edith og Bo vil hellere blive hjemme. Men Arthur har en hemmelig mission og forærer Ernst et meget særligt kostume.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Når kvinder slår ihjel - Et sidste møde
Når kvinder slår ihjel - Et sidste møde I dette afsnit dykker eksperterne ned i et knivmord fra 2013. Eksperterne undersøger, hvad der drev en ung kvinde til at sætte sin ekskæreste i stævne foran Holmegaards glasværk og afslutte hans liv.

21:55  

The Bay IV (2:3)
The Bay IV (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. Familien Metcalfs børn kæmper for at komme sig over deres tab. Samtidig overrasker Dean Metcalf Jenn ved at presse på for at vende tilbage til jobbet. Videoovervågning fører til en ny vending i sagen - mens Chris og Erins uoverensstemmelse når nye højder.

23:25  

Alene i vildmarken USA VIII (7:12)
Alene i vildmarken USA VIII (7:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Overlevelseseksperimentet har varet i en måned - og nu sætter vinteren ind. Sneen bringer flere udfordringer med sig, og de sidste fem deltagere må tilpasse sig for at overleve. En deltager må beskytte sit forråd mod en grizzlybjørn, mens en ny fiskestrategi udvikler sig til en livstruende affære for en anden.

DR2

21:30  

Nul stjerner (2:6) Cykelferie i Sydindien
Nul stjerner (2:6) Cykelferie i Sydindien Kroppen sættes på prøve, når Jan og Morten hopper på cykelsadlen og tramper sig gennem det smukke sydlige Indien. Undervejs skal de se nærmere på lokale delikatesser, alternative danseformer og moderen til al asiatisk kampsport. Alt sammen på deres to autentiske jernheste.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:45  

Abraham Lincoln (3:3) Unionen skal reddes
Abraham Lincoln (3:3) Unionen skal reddes Amerikansk dokumentarserie fra 2022. Efter slaget ved Gettysburg synes borgerkrigens afslutning at være i sigte. Men hæren ikke formår at udnytte sin position, og Abraham Lincoln har brug for en aggressiv militær leder: general Ulysses S. Grant. Lincoln bliver genvalgt i 1864, og med tillægsparagraffen the 13th Amendment kæmper han for endegyldigt at afskaffe slaveriet. I april 1865 overgiver sydstaterne sig. Få dage senere går Lincoln i teatret - med skæbnesvangre konsekvenser.

TVR
DR1

00:30  

Mere voksen end Bjerrehuus III (1:6) - Farvel farmand!
Mere voksen end Bjerrehuus III (1:6) - Farvel farmand! Oscar Bjerrehuus flytter hjemmefra. Væk fra sin far, Oliver Bjerrehuus. En helt ny tilværelse begynder for dem begge. Men hvordan er livet, når man pludselig mangler sin faste wingman? Både far og søn står nu overfor helt nye udfordringer.

00:45  

Columbo: Luk op for mord
Columbo: Luk op for mord Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: Fade in to Murder) Skuespilleren Ward Fowler har succes som tv-detektiv, og den har han ikke tænkt sig at sætte overstyr. Da han bliver afpresset af en tidligere elskerinde, skyder han hende og kamouflerer mordet som et rovmord. Selv har han et tilsyneladende vandtæt alibi. Men måske er han lidt for selvsikker, for snart møder han en rigtig detektiv. Hans navn er Columbo.

02:00  

Antikkrejlerne XXI (21:25)
Antikkrejlerne XXI (21:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:05  

Antikkrejlerne XXI (22:25)
Antikkrejlerne XXI (22:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:45  

Husdrømme IX (7:10)
Husdrømme IX (7:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter en kedelig søgning efter et hus i hjembyen Malmø fjernede Imad og Nathalie endelig søgefilteret - og pludselig havde de købt en hel ejendom i det nærliggende Landskrona i stedet! Og det er også billigere. Nu skal det storslåede gadehus fra 1901 omdannes til et stilfuldt byhus - og det viser sig også at føre til mange nye opdagelser for de nye boligejere Imad og Nathalie.

03:10  

Husdrømme IX (8:10)
Husdrømme IX (8:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter utallige lejlighedsrenoveringer i Stockholm har Gabriel og Elin nu fundet deres boligdrøm - et af de eftertragtede små byhuse i Gamla Enskede. Planen er at forbedre det historiske byhus' oprindelige udseende, men med et boligareal som en mælkekarton vil Gabriel og Elin også grave ned i kælderen for at maksimere pladsen - selvom Gert advarer dem!

03:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:30  

Britta Marakatt-Labbas samiske kunst
Britta Marakatt-Labbas samiske kunst Svensk dokumentar fra 2022. (Historjá - Stygn för Sápmi) Den samiske kunstner Britta Marakatt-Labba er født i en kamp. Samerne har altid været nødt til at kæmpe. Mod religiøs undertrykkelse, mod statens og myndighedernes overgreb, mod indtrængen på samernes jord, deres tro og kultur. Nu kommer en ny kamp mod klimaforandringerne. Hvis de ikke vinder den, bliver det deres sidste. Britta Marakatt-Labbas kunst beskriver den samiske kultur og rensdyrindustri, som er truet af den globale klimakrise.

01:30  

Drømmen om USA (4:4): Deportering
Drømmen om USA (4:4): Deportering Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Den amerikanske drøm er i sigte. Magda og hendes svoger er kommet over grænsen. Men hvordan skal de nu forsørge sig selv i USA? En præst forsøger at formidle våbenhvile mellem MS-13 og en rivaliserende bande i Honduras. Mens Juana, en bedstemor med seks børn, står over for deportation tilbage til Mexico efter at have boet i USA i 20 år.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VEMB.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0608092602