Vemb
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 10. december 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 10. december 2022

DR1

05:30  

På vildspor i ødemarken (5:6)
På vildspor i ødemarken (5:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Jonis drømmer om at blive en naturens mand, men han hader at være kold og våd. Så turen bliver ekstra udfordrende, da det aldrig holder op med at regne.

06:30  

På vildspor i ødemarken (6:6)
På vildspor i ødemarken (6:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Monsen får ambulancearbejderen Christina fra serien '113' med på en tur fyldt med jagt, fiskeri og en ulveflok som nærmeste nabo til teltpladsen.

07:30  

Julehjertets hemmelighed (9:24)
Julehjertets hemmelighed (9:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (9:24). Karen føler sig overvåget hele tiden, så da Ilter pludselig er opsat på at se hendes nisseven, bliver hun mistænksom. Marie Louise venter på Rasmus, så de kan rejse væk sammen. Men Rasmus kan ikke forlade sin familie, da de så risikerer at ende på fattiggården. Da Rasmus ikke dukker op, bliver Marie Louise skuffet og tager i stedet imod tilbuddet, der kan redde herregården. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: Endeløs nat
Miss Marple: Endeløs nat Engelsk krimi fra 2013. (Agatha Christie's Marple: Endless Night) Chaufføren Mike Rogers gifter sig med den amerikanske millionarving Ellie. Det unge par bygger et skønt hus med en fantastisk udsigt, men tilsyneladende hviler der en forbandelse over grunden. I hvert fald rammes parret snart en af tragedie - og miss Marple må opklare et nyt mordmysterium. Miss Marple: Julia McKenzie. Mike Rogers: Tom Hughes. Greta: Birgitte Hjort Sørensen. Instruktion: David Moore.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Til gudstjeneste: Hvad venter os? - Claus Dalby
Til gudstjeneste: Hvad venter os? - Claus Dalby Søren Kirkegaard siger, at "forventningens glæde er den største". Havemand og forelægger Claus Dalby siger, at han altid har noget at glæde sig til! Om så det er julen, årstidernes skiften eller havens små spirende frø, så finder han altid noget at se frem til. Men hvad venter os egentligt? Og hvad kan vi se frem? Dét handler dagens gudstjeneste om i dag.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - kan ikke holde det ud
Hunden Ib - kan ikke holde det ud

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken?

06:00  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:10  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11)

06:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:20  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Sylvester og bamsen Boble. Sylvester synes det virker som om, at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra kan kigge på ham.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Sebastians Jul (10:24)
Sebastians Jul (10:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag besøger Sebastian en dyrepark med rensdyr, som han fodrer med bl.a. birketræer. Han og musen spiser rensdyrpølse. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (10:24)
Ramajetternes Jul (10:24) Det lykkes for Ramajetterne at finde frem til Finn Falks hemmelighed, og vennerne må endnu en gang ud på en lang rejse. Denne gang til Italien. Mens Finn Falk og Øvst går på tyvejagt, går Sus på jagt efter sin drømmefyr.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ellevilde Ella Animationsfilm fra 2020 Ella er vild med cirkus, men endnu mere vild med sin bedste ven Mikkel, som hun vil have helt for sig selv. Da der kommer en ny dreng i kvarteret, bliver Ella jaloux og står over for en stor udfordring. Morsom familiefilm fuld af fart, fantasi og tre børn på cykeleventyr, der opdager, hvor magiske venskaber kan være.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:46  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:45  

Partners in Crime: Den hemmelige modstander (1:3)
Partners in Crime: Den hemmelige modstander (1:3) Engelsk krimi-miniserie fra 2015. (Partners in Crime) Ægteparret Tommy og Tuppence er på vej fra Paris til London med toget, da de hvivles ind i et spionmysterium. En kvinde forsvinder fra toget, men hun efterlader en notesbog, som Tuppence ikke kan dy sig for at kigge i. Året er 1952. Der er kold krig mellem Øst og Vest, og notesbogen sætter Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder.

10:50  

I hjernen på stjernen - Annika Aakjær (3:5)
I hjernen på stjernen - Annika Aakjær (3:5) Den psykologiske manipulator Jan Hellesøe og tv-værten Josefine Høgh vil over to dage presse musiker og entertainer Annika Aakjær til det yderste. Det sker gennem samtale og nøje konstruerede eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live. Annika bliver lagt i hypnose og skal lære at fokusere for ikke at mærke smerte, når Jan stikker en nål gennem hendes hånd.

11:50  

Bonderøven - Juletræsfod
Bonderøven - Juletræsfod Et kort udklip - hvor Alma og Johan hjæper Frank og laver en perfekt juletræsfod.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Kvinder bag kameraet (13:14) Indre liv, livets mening og kærlighed
Kvinder bag kameraet (13:14) Indre liv, livets mening og kærlighed Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan filmer en instruktør tanker? Debra Winger fortæller, hvad Germaine Dulac gjorde i La coquille et le clergyman, Larisa Sheptiko viser en indre verden i Krylya. Hvad er meningen med livet? Din mening med livet? Fra Europa til Asien og i årtier har instruktører prøvet af finde svaret, f.eks. i Pirjo Honkasalos Betoniyö. Er det kærlighed? Det universelle emne er blevet filmet verden over, fra Kina og Qatar til USA.

11:00  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (1:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (1:5) Fransk dokumentarserie fra 2014. (Apocalypse WWI) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

11:50  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (2:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (2:5) Fransk dokumentarserie fra 2014. (Apocalypse WWI) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:35  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:35  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:45  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

11:00  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh bygger et træhus selvom Kragen fortæller hende, at køer ikke kan bygge noget. Men hvad bygger Kragen?

11:20  

Pax' jordiske eventyr (10:10)
Pax' jordiske eventyr (10:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne dame. Pax slider på løbebåndet, er skyld i overproduktion af mælk på fabrikken og bliver fanget i en indkøbsvogn. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:35  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

11:50  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top
På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top Mette Frisk og Phillip Faber finder frem til den lejlighed, hvor "Højt fra træets grønne top" blev sunget første gang. For hvad er historien bag en af julens allerstørste sange? Er det en rigtig familie, vi synger om, og hvorfor er netop den julesang blevet så stort et hit? "På sporet af julens sange" går tilbage i tiden og sætter scenen for, hvordan vores fælles sangskat blev skabt.

12:45  

Historien om Aqua-hittet Barbie Girl
Historien om Aqua-hittet Barbie Girl Svensk dokumentar. (Hitlåtens historia: Aqua, Barbie Girl) Aquas tyggegummipophit Barbie Girl virker ganske harmløs. Men faktisk skabte sangen så meget ballade, at den ligefrem havnede i retten. Her får du historien om gigahittet, der gjorde Aqua til Danmarks største musikeksportvare nogen sinde.

12:45  

Kettys kamp
Kettys kamp Da Ketty Hjøllund mister sin mand Thorkild til den dødelige nervesygdom ALS finder hun ud af, at hun ikke er alene. Flere mistænkelige sygdomstilfælde dukker op i den midtjyske by, Grindsted, som huser en af Danmarks største forureningsskandaler. Ketty mistænker en sammenhæng mellem Thorkilds død og forureningen og starter sin egen undersøgelse. Alt imens hun finder flere nye tilfælde konkluderer myndighederne fejlagtigt, at man ikke bliver mere syg af at bo i byen, og byens borgere beder Ketty om at tie stille. Men Ketty giver ikke op før hun får vished om forureningen er skyld i hendes mands død.

13:35  

Joy
Joy Amerikansk drama fra 2015. Joy deler hus med næsten hele sin familie, selv med sin eksmand, og så slås hun med et job, der ikke fører til noget. Der må ske noget nyt. Da Joy vrider en gulvmoppe og skærer sine hænder på resterne af et smadret glas, får hun en ide. Hun fremstiller en mere praktisk moppe, og nu går arbejdet i gang med at sælge hendes produkt. Det bliver op ad bakke. Medvirkende: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper m.fl. Instruktion: David O. Russell.

DR2

12:45  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (3:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (3:5) Fransk dokumentarserie fra 2014. (Apocalypse WWI) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

13:35  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (4:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (4:5) Fransk dokumentarserie fra 2014. (Apocalypse WWI) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

14:30  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (5:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (5:5) Fransk dokumentarserie fra 2014. (Apocalypse WWI) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

TVR

12:05  

Rabalder
Rabalder Kasper og Stine har store planer for udbygning af hytten. Drømmen varer helt indtil bonden Dan opdager hytten og bestemmer sig for at hugge den ned.

12:20  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) En meget værdifuld diamant er blevet stjålet, og superhelten Sprinter er selvfølgelig på sagen - men alle sporene peger mod ham selv. Hvordan kan det gå til? Og er der mon en skurk på spil?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter fikser et exoskelet kaldet "Sprinter 2.0", så det kan hjælpe ham med hans heltegerninger, og Cleopatra udser det selvfølgelig straks som sit næste mål. Desværre for dem begge har "Sprinter 2.0" sin egen vilje og er ikke sådan at styre...

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) Skurken DiktaThor har opfundet en fantastisk arbejdsjuice, som alle i Bakkeby vil have fingrene i. Men er juicen nu også så fantastisk? Superhelten Sprinter får sin sag for med at bevise, at juicen er et fupnummer, og med at sikre byen mod skurken.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

14:35  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

14:50  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

DR1

15:35  

Dommer John Deed (15)
Dommer John Deed (15) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) Trusler og intimiderende adfærd præger John Deeds retssal, da tre unge mænd bliver tiltalt for skuddrabet på et medlem af en rivaliserende bande. Sagens hovedvidne og flere medlemmer af juryen bliver truet på livet. Mens indenrigsministeren ser sit snit til at forsøge at indføre retssager uden brug af juryer, gør Deed sit bedste for at gennemføre den vanskelige sag.

17:05  

Partners in Crime: Den hemmelige modstander (2:3)
Partners in Crime: Den hemmelige modstander (2:3) Engelsk krimi-miniserie fra 2015. (Partners in Crime) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence blevet hvirvlet ind i et spionmysterium. En kvinde er forsvundet, og hendes notesbog har sat Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder. Nu er de to nybagte amatørdetektiver gået undercover - og det er ikke ganske ufarligt.

DR2

15:25  

Suite Francaise
Suite Francaise Fransk-britisk autentisk drama fra 2014. Sommeren 1940. Frankrig er besat af nazisterne. Unge og smukke Lucile Angellier prøver at leve op til sin strenge svigermors forventninger, mens hun venter på nyt fra sin mand, en fransk krigsfange. Madame Angellier kræver blind lydighed og forbyder al musik i huset. Da de bliver tvunget til at huse en tysk løjtnant, vendes der op og ned på deres liv. Baseret på en roman af Irène Némirovsky, som døde i Auschwitz i 1942. Medvirkende: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie m.fl. Instruktion: Saul Dibb.

17:05  

Klostrets mørke hemmeligheder (4:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (4:4) Moder Theresa bliver suspenderet af Vatikanet og mister derved sin abbedissetitel. Hun forlader klostret, men kan det passe, at hun igen, med den katolske kirkes velsignelse, kalder sig abbedisse, nu i udkanten af slummen i Peru?

17:35  

Cliffhanger
Cliffhanger Amerikansk actionfilm fra 1993. Klatreren Gabe arbejder for redningstjenesten i Rocky Mountains, da det går galt. Hans kollegas kæreste styrter i døden, og stærkt plaget af skyldfølelse siger Gabe sit job op. Alligevel lader han sig overtale til at hjælpe en gruppe hikere, der er strandet på en sneklædt bjergtop. De nødstedte "hikere" viser sig imidlertid at være en bande svært bevæbnede forbrydere, og Gabe må kæmpe for sit liv i de svimlende højder. Medvirkende: Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker m.fl. Instruktion: Renny Harlin.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder de snevandrende Godglader + Vovserne redder en andedam

16:50  

Albi (10)
Albi (10)

16:55  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og hjemmelavede julegaver. Onkel Reje har taget Julemandens pengekuffert med, men den er helt tom. Og så får han besøg af Asta, som skal hjælpe ham med at smadre en folkemusikbanjo, som han engang har fået af en folkesanger, Lars Lilholt, som har fået den af en folkesanger, Allan Olsen, som har fået den af en folkesanger, Poul Krebs, som har fået den af en folkesanger, Johnny Madsen, som engang har stjålet den på Nationalmuseet i en ordentlig brandert . Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (10:24)
Nissernes Ø (10:24) Pyt har læst i Bind 8 hele natten, og der er noget, der ikke kan passe. Fornøje-Frederik kan ikke tjene penge på is, der smelter i tropevarmen. Junior er heller ikke så glad for is i dag. Han er frosset fast i isen med hele den ene arm, så det bliver lidt svært at sige goddag, da han møder Storfangeren. Hr. og fru Fiffig-Jørgensen holder krisemøde i Vandmøllens iskælder - da Julemandens brevand pludselig stikker af. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Abe-aner
Abe-aner

DR1

18:00  

Julehjertets hemmelighed (10:24)
Julehjertets hemmelighed (10:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (10:24). Karen lægger en plan for at afsløre, at Ilter er tyven, der stjal Julehjertet fra Skovkonen. Aage kommer på besøg på herregården, for at aftale en brudepris med Erik. Han har arrangeret, at kongen deltager til brylluppet og at han i samme forbindelse vil gøre Erik til ridder af Dannebrog. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FIFA VM 2022: Før kampen kvartfinale
FIFA VM 2022: Før kampen kvartfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

20:00  

FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte
FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte

20:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

DR2

19:20  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "En rose så jeg skyde".

19:30  

Julehjertets hemmelighed (10:24)
Julehjertets hemmelighed (10:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (10:24). Karen lægger en plan for at afsløre, at Ilter er tyven, der stjal Julehjertet fra Skovkonen. Aage kommer på besøg på herregården, for at aftale en brudepris med Erik. Han har arrangeret, at kongen deltager til brylluppet og at han i samme forbindelse vil gøre Erik til ridder af Dannebrog. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

19:55  

Som i himlen
Som i himlen Svensk Oscarnomineret drama fra 2004. (Så som i himmelen) Dirigenten Daniel Daréus nyder stor international succes, men en dag afbryder han brat karrieren og vender hjem til sin barndomsby i det nordlige Sverige. Det varer ikke længe, før det lokale kirkekor beder om gode råd, og Daniel har svært ved at sige nej. Snart er intet længere det samme i den lille by. Koret udvikler sig med stormskridt. Daniel får venner og fjender. Og møder kærligheden. Medvirkende: Michael Nyqvist, Frida Hallgren, Helen Sjöholm m.fl. Instruktion: Kay Pollak.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Ballerina
Ballerina Félicia har en drøm om at danse ballet. Men det er ikke let for en forældreløs pige at komme ind på den berømte balletskole i Paris, så Félicia må stjæle en anden piges identitet for at nå sin drøm.

19:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte
FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte

21:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen kvartfinale
FIFA VM 2022: Efter kampen kvartfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

22:30  

Shetland V (5:6)
Shetland V (5:6) Britisk krimiserie fra 2021. Jagten på Galbraiths morder fører Perez og Tosh til den fjerntliggende ø Fetlar. Her leder de efter spor efter en teenagepige, der rejste fra Shetland for mere end to årtier siden.

23:30  

Lewis: Uhyrer
Lewis: Uhyrer Engelsk krimi fra 2015. (Lewis: One for Sorrow) Et lig fiskes op af en brønd. Der venter Lewis en svær opgave med at identificere afdøde og fange hans morder, og snart lander der endda endnu en drabssag på den erfarne politimands bord. Og det er tilmed ikke de eneste udfordringer, Lewis står overfor. Han og Hathaway har nemlig fået en ny chef, der har lidt for travlt med at blande sig i deres arbejde.

DR2

22:30  

Jul på Vesterbro (10:24)
Jul på Vesterbro (10:24) - med Anders Matthesen. Pølsevognen ser efterhånden mærkelig ud. Stewart får nok af Igors brok over den forsvundne kuffert. Sendt første gang 10.12.03.

22:45  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:10  

Albert og Sanne - en evighed af dig og mig
Albert og Sanne - en evighed af dig og mig Albert og Sanne bor i hus med katten Figaro og høns i baghaven. Og så drømmer de mere end noget andet om at få et barn. Men hvad der skulle være legende og lystfuldt, bliver i stedet et anstrengende projekt med skemaer, frustrationer og altopædende usikkerhed. Som taget ud af myten om Sisyfos, ruller Albert og Sanne den ene Webergrill efter den anden op ad bjergsiden, kun for at se dem rulle ned igen lige inden de når bjergets top. Sanne vil tale om det, hun frygter allermest, men ingeniøren Albert kender ikke til nogle rapporter, der viser, at det hjælper at tale om tingene. Albert og Sanne - en evighed af dig og mig er et musikalsk kammerspil fortalt i joggingbukser om parforholdet, indgroede kønsroller og om alle de drømme, man bliver nødt til at begrave - eller grave op igen - når ræven har været der.

TVR
DR1

01:00  

Drabene på kyststien (2:3)
Drabene på kyststien (2:3) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. (The Pembrokeshire Murders) Den mordmistænkte John Cooper hentes ud af fængslet til tre dages intense afhøringer. Steve Wilkins håber at finde ud af, hvilke beviser Cooper er bekymret for. Det er et kapløb med tiden, for snart skal det igen besluttes, om Cooper kan prøveløslades. Og hvem ved, hvad han kan finde på, hvis han igen er på fri fod?

01:45  

Dommer John Deed (13)
Dommer John Deed (13) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) Diana Hulsey går videre med sin sag mod mobilselskabet, som hun anklager for at være skyld i, at hun har fået en hjernesvulst. Sir Ian Rochester og handelsministeren rotter sig sammen for at miskreditere sagens dommer - John Deed.

03:20  

Kender Du Typen? - Med funkis og daggammel burger
Kender Du Typen? - Med funkis og daggammel burger Hvem er det, der gemmer en ekstra burger i køleskabet natten over og spiser den til morgenmad? Og som bor med sin familie i en lejlighed spækket med moderne kunst? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et smukt funkishus på Frederiksberg. Vært: Anna Lin

03:50  

Antikkrejlerne XXIII (16:25)
Antikkrejlerne XXIII (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:35  

Jægerne
Jægerne Svensk krimi fra 1996. (Jägarna) Storbypolitimanden Erik Bäckström flytter tilbage til hjemstavnen, hvor han bliver modtaget som en helt. Den retskafne politimand får straks færten af en lokal skandale, og da han går i gang med opklaringen, forsvinder enhver form for velvilje fra de lokale. Efter en alvorlig forbrydelse bliver det klart, at Bäckström selv kan blive næste offer, hvis han fortsætter efterforskningen. Medvirkende: Rolf Lassgård, Lennart Jähkel, Jarmo Mäkinen m.fl. Instruktion: Kjell Sundvall.

02:25  

Verdens første cyborg
Verdens første cyborg Britisk dokumentarfilm fra 2019. (The Human Guinea Pig) I 2017 bliver forskeren Peter Scott-Morgan diagnosticeret med MND. En fatal motorisk nervesygdom, der angriber nerveceller i hjernen og rygmarven. Men Peter har en plan. For at redde sit liv vil han lave sig om til verdens første cyborg. Halv mand, halv maskine. I to år følger vi Peter, mens han eksperimenterer med radikal kirurgi, kunstig intelligens og robotteknologi. Hans håb er at kunne ændre handicappedes liv. Men hvis han fejler, dør han.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VEMB.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1206053452